background

Gewonde bij woningbrand Wildekampsweg Wezep

Geplaatst op 25 april 2011 door ADMIN

WEZEP – Bij een woningbrand aan de Wildekampsweg in Wezep is maandagmiddag tweede paasdag één persoon
gewond geraakt. De brand ontstond omstreeks tien voor vier in de keuken van de woning. De brandweer van Hattemerbroek kon voorkomen dat de brand zich kon uitbreiden naar andere delen van het huis. Door de rookontwikkeling is er wel flink wat schade ontstaan. De hoogwerker van Elburg is ook ter plaatse geweest, maar uiteindelijk niet ingezet.

Een persoon is door ambulancepersoneel afgevoerd naar het ziekenhuis, vermoedelijk vanwege rookinhalatie.Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners van de woning te helpen.

De brand trok veel bekijks van buurtbewoners vanwege tweede paasdag. De politie en de Koninklijke Marechaussee waren ter plaatse om de omstanders op afstand te houden. Wat de precieze oorzaak van de brand is geweest, is nog onbekend.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links