background

Hennepkwekerij opgerold in de Achterstraat Hattem

Geplaatst op 30 juni 2011 door ADMIN

Update zaterdag 2 juni:
HATTEM – Donderdag 30 juni heeft de politie een in werking zijnde hennepkwekerij ontmanteld in een leegstaande woning aan de Achterstraat in Hattem.

In verband hiermee zijn twee mannen van 57 en 32 jaar uit Hattem aangehouden. De kwekerij was gevestigd in een woning aan de Achterstraat in Hattem en werd ontdekt naar aanleiding van een melding bij Meld Misdaad Anoniem. Agenten troffen op de eerste verdieping van de woning en op zolder 1165 hennepplanten aan. De planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De stroom bleek illegaal te zijn afgetapt. De verdachten zijn voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

donderdag 30 juni:
HATTEM – De politie heeft donderdag 30 juni hennepkwekerij ontmanteld. In Hattem werd in een leegstaand pand in het centrum een heel grote kwekerij aangetroffen. Voor de afvoer van de in beslag genomen spullen wordt het vrachtverkeer in Hattem tijdelijk omgeleid.

Volgens anonieme meldingen zouden er in een leegstaand pand aan de Achterstraat in Hattem een hennepkwekerij worden geëxploiteerd.

Donderdagochtend werd het pand door de politie een onderzoek onderzocht. In Hattem ging het om enkele honderden planten die op de eerste- en zolderverdieping werden gekweekt, en stroom werd illegaal afgetapt.

In Hattem is een 57-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor verhoor. De bewoner van de woning, een 40-jarige man, meldde zich bij de politie en is inmiddels verhoord.

Alle planten en attributen voor de hennepkweek worden afgevoerd. In Hattem zorgt dit in het centrum voor enige overlast voor het vrachtverkeer. Dit wordt door politiemensen omgeleid.

Na afronding van het onderzoek wordt proces-verbaal opgemaakt.Laat een reactie achter

Laatste melding

Links