background

Verkeerschaos Nieuweweg Hattem

Geplaatst op 23 september 2011 door ADMIN

HATTEM – De meeste mensen hebben er flink last van, elke keer in de file staan voor de verkeerslichten aan de Nieuweweg ivm met het project ‘Hattem aan de IJssel’ fase 2.

Vrijdagmiddag was de politie te vinden bij de wegwerkzaamheden aan de Nieuweweg om het verkeer in goede banen te leiden.

Geef hier uw mening over dit onderwerp.

10 Reacties op dit bericht

 1. Frank Says:

  Ik snap niet dat het allemaal zo lang moet duren… vorig jaar ook al. Het lijkt net alsof het de gemeente niets kan schelen en zondermeer een doorgaande route met alle gemak blokkeert.
  “meneer, we zijn er druk mee bezig. Weet u wel wat daar allemaal gebeurt?” Het zal wel, maar iedere keer als ik er langsrij zie ik in ieder geval niets bewegen.

  Laten ze het nu éénrichting verkeer van maken: de ene kan via nieuweweg en de andere rijrichting door Hattem. Scheelt een hoop wachten, opstoppingen in het dorp en gevaarlijke druktes op de kruisingen in het dorp.

 2. Hattemer Says:

  Wat een chaos is te zien op die foto’s echt ongelofelijk…

 3. MIcael Says:

  erg gevaarlijk voor leerlingen Noordgouw en een verschrikkelijke Chaos

 4. Jozef Says:

  Leuk, een vrachtwagen over je deurmat!

  Wat ik niet begrijp is dat voor een stukje weg opnieuw inrichten in Hattem blijkbaar enkele maanden werk nodig is.
  De herinrichting van de IJsselallee in Zwolle heeft minder overlast veroorzaakt en was, naar gelang de werkzaamheden, sneller klaar.
  Waarom is hier niet een ploeg mensen aan het werk?
  Hoe kun je als gemeente richting bewoners en ondernemers nou communiceren dat de overlast nauwelijks merkbaar zal zijn?
  Het is een grote chaos!

 5. Arno Says:

  Vanavond stond de boel ook alweer vast. Zie dan met je snorscooter maar eens fatsoenlijk vanaf de Marke over te steken en op het fietspad te komen. Lekker veilig voor de schoolgaande jeugd. En het schiet ook zo lekker op met die werkzaamheden…pfff

 6. sil Says:

  Zeer onveilig, ik snap ook niet dat het zo lang moet duren. Een ritje met de bus wat normaal 10 minuten duurt, duurt nu een uur! En wat erg voor de bedrijven die zich aan dat deel van de straat gevestigd hebben!

 7. E Says:

  Wij wonen zelf aan de nieuweweg en het lijkt allemaal erger als dat het is! Fietsers en bromfietsers/scooters worden omgeleid (al vroegtijdig) als die het vereken om daar gebruik van te maken wordt het ook gevaarlijk! Ze worden niet voor niets omgeleid!
  Personen auto’s kunnen makkelijk een alternatieve route door Hattem heen kiezen voor vrachtwagens/bussen en aanwonenede bedrijven is het wel een rot situtatie! Ze lopen qua werkzaamheden nog prima op schema en wordt echt wel wat uitgevoerd!

 8. E Says:

  En meld er dan ook even bij dat de politie het in banen moest lijden omdat de koperenkabbels van de stoplichten waren gestolen waardoor de stoplichten niet meer werkten!

 9. laurien Says:

  het staat daar altijd vast

 10. Wilco Says:

  E, bedankt! Zo is het.

  gr Wilco

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links