background

Vandalen stichten brand in trafohuisje Populierenlaan

Geplaatst op 31 december 2011 door ADMIN

HATTEM – Tot nu toe  heeft de brandweer twee meldingen van buitenbrandjes ontvangen op deze oudejaarsdag. Bij één van de buitenbranden aan de Populierenlaan is een oud trafohuisje in de brand gestoken.

De eerste melding betrof een buitenbrandje op de Leemcule weg in Hattem. Wat daar gaande was is niet bekend. De tweede melding betrof een brandje in een oud trafohuisje. Het huisje was vol gestapeld met brandbare materialen.

Veel mensen zien de jaarwisseling als een vrijbrief voor het vernielen van andermans eigendommen. Bij vandalisme op heterdaad moet u direct contact op met de politie. Geef hierbij de looprichting en een signalement van de verdachte.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links