background

Viertal aangehouden voor poging inbraak cafetaria Geldersedijk Hattem

Geplaatst op 20 december 2011 door ADMIN

HATTEM – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 20 december vier mannen aangehouden nadat zij hadden geprobeerd in te breken bij een cafetaria in Hattem. Het viertal is na hun poging gevlucht, maar agenten kwamen de mannen al snel op het spoor.

Een buurtbewoner aan de Geldersedijk ontdekte rond 02.10 uur dat er werd ingebroken bij de cafetaria. Er was een ruit vernield, maar de daders zijn vermoedelijk niet binnen geweest. Toen de getuige ging kijken, zag hij vier mannen in een auto wegrijden richting Zwolle.

Hij waarschuwde de politie en direct werd er bijstand gevraagd van agenten uit Zwolle. Even later kwam de politie de auto met de vier verdachten tegen op de Oude IJsselbrug en bij controle bleek dat er inbrekerswerktuig in de auto lag.

Het viertal werd aangehouden voor inbraak. Tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links