background

Automobilist met slok op belandt in greppel Geldersedijk Hattem

Geplaatst op 27 december 2011 door ADMIN

HATTEM – Dat alcohol en verkeer een slechte combinatie is bleek dinsdagmiddag 27 december. Een 41-jarige automobilist uit Wapenveld belandde met zijn auto in een leegstaande sloot. Hij bleek gedronken te hebben. Er raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde even voor 15.00 uur. Een automobilist was door onbekende oorzaak aan de Geldersedijk in Hattem in de sloot beland. Een voorbijganger zag dit en belde de politie. Agenten kwamen ter plaatse en hebben de bestuurder onderworpen aan een blaastest. Hieruit bleek dat de man gedronken had.

Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.7.

De automobilist kreeg een rijverbod en tegen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links