background

Beveiliger overloopt inbrekers Stationlaan

Geplaatst op 26 januari 2012 door ADMIN

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een bedrijfsinbraak aan de Stationslaan in Hattem. De inbraak werd woensdagavond 25 januari gepleegd. De inbrekers werden overlopen door een beveiligingsmedewerker. De inbrekers wist te vluchten.

De beveiligingsmedewerker die om 23.00 uur ter plaatse was, zag een onbekende man bij het gebouw wegrennen. De man is te voet gevlucht in de richting van de Veldweg. De beveiliger is achter de inbreker aangegaan.

Gewaarschuwde agenten hebben het pand en de omgeving doorzocht, maar er werd niemand meer aangetroffen. Uit het pand, waarvan de deur geforceerd was, werden onder meer drie laptops weggenomen.
Het signalement van de man die vluchtte is als volgt: blanke man, ongeveer 1.90 meter lang, donker haar, droeg donkere kleding en donkere, hoge sportschoenen met een witte streep aan de zijkant.
De politie is op zoek naar de man en vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben van de inbraak of die aanslaan op het signalement, zich te melden via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links