background

Boom valt op bedrijf 4e Industrieweg Hattem

Geplaatst op 08 januari 2012 door ADMIN

HATTEM – Zondagmiddag om twee uur is de brandweer van Hattem uitgerukt voor het verwijderen van een boom. De boom was gevallen op een bedrijfspand aan de 4e Industrieweg in Hattem. Een van de takken is door dakbedekking van het pand heengegaan.

De boom was met wortel en al omgevallen. De brandweer heeft de boom veilig verwijderd door deze in kleine stukken te zagen. Dit karwei nam enige tijd in beslag. Tijdens de werkzaamheden kwam een automatische brandmelding van molen ‘De Fortuin’ waar zij met spoed heen moesten.

1 Reacties op dit bericht

  1. jos Says:

    Waarom moet die door de brandweer worden opgelost
    Dit is privé terrein en er is geen gevaar voor derden dus kosten verhalen op eigenaar
    Anders heb ik ook nog wel een paar bomen die weggezaagd kan worden door de brandweer

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links