background

Hennepkwekerij ontmanteld aan de Zwijnenbergstraat Hattem

Geplaatst op 13 januari 2012 door ADMIN

HATTEM – De politie heeft donderdag 12 januari een hennepkwekerij aan de Zwijnenbergstraat in Hattem ontmanteld. De bewoner van het pand is aangehouden. 

Rond 07.00 uur ging de politie kijken bij het pand naar aanleiding van een tip. In de schuur troffen agenten een kwekerij met ongeveer 200 planten aan. Ook werd de stroom illegaal afgetapt. De energiemaatschappij legt vermoedelijk een naheffing op. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De bewoner van het pand, een 41-jarige man uit Hattem, is aangehouden. Hij is voor verhoor ingesloten op het politiebureau. Ook de auto van de man, een BMW, is in beslag genomen in het kader van wetgeving gericht op het ‘kaal plukken’ van mensen die met illegale praktijken geld verdienen.

Eerder dit jaar werd een hennepkwekerij opgerold in de Achterstraat.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links