background

Keet verwoest na brandstichting 1e Industrieweg Hattem

Geplaatst op 01 januari 2012 door ADMIN

HATTEM – Een uur na middernacht tijdens de nieuwjaarsnacht ontving de brandweer een melding van een buitenbrand op het industrieterrein in Hattem. De melding betrof een uitslaande brand in een keet. 

De brandweer is onder andere met twee hogedrukspuiten het vuur te lijf gegaan. De keet zat tot de nok toe vol met audioapparatuur, LPs en andere muziekdragers. Na een half uur uitvoerig blussen laaide de brand weer op. Om te voorkomen dat het vuur later weer op zou laaien is de brandweer overgegaan tot het uitruimen van de keet. Nadat de keet volledig uitgeruimd was is deze afgespoten met schuim. De brandweer is enkele uren bezig geweest.

Vermoedelijk is de brand aangestoken door vandalen. Mocht u meer weten, neem dan contact op met 0900-8844.

1 Reacties op dit bericht

  1. J.W. Meijer Says:

    Dit was wel een heel slecht begin van het jaar 2012.

    Heel er jammer van mijn apparatuur en vele LP’s waar een heleboel 1e uitgaves van waren en allemaal nog prima lp’s die nog goed op de draaitafel te gebruiken waren. Helaas einde van deze hobby en ook van de keet die al grotendeels gerestaureerd was.

    Brandweermannen en Politie bedankt voor jullie inzet en jammer dat jullie gezellige avond hieraan moest worden door de brandstichter(s).

    De Eigenaar van de Keet en het spul.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links