background

Twee onderzoeksteams op inbraken Veluwe

Geplaatst op 16 januari 2012 door ADMIN

VELUWE – Twee onderzoeksteam van de politie Noordwest-Veluwe houden zich bezig met golf van inbraken die deze regio overspoelt.

Afgelopen weekeinde was het weer zeven keer raak op de Veluwe, dit keer in Hattem, Epe en Harderwijk. Vrijdag was een woning in Nunspeet nog het doelwit van inbrekers. De politie heeft twee speciale onderzoeksteams op de reeks inbraken gezet. Beide teams zijn daar dagelijks mee bezig, aldus de politie. “De aanpak heef prioriteit voor ons.” De politie roept bewoners op alert te zijn. “Bel als u een verdachte situatie ziet.” Ook inbraakpreventie zou bij burgers belangrijk moeten zijn, aldus de politie.

De meest recente inbraken waren in Nunspeet, Hattem, Epe en Harderwijk. Uit een woning aan de Oenenburgweg in Nunspeet zijn vrijdag een laptop en een spelcomputer gestolen, een dag later was het raak in een huis aan de Grote Gracht inHattem waar vooral sieraden werden ontvreemd. Bij vier inbraken in Epe maakten dieven spelcomputers en sieraden buit, in Harderwijk ging het om sieraden, een televisie en een portemonnee.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links