background

Elburger mishandeld Hattemer met steen

Geplaatst op 26 februari 2012 door ADMIN

HATTEM – De politie heeft zaterdagochtend 25 februari een 18 jarige man uit Elburg aangehouden voor het mishandelen van een 46-jarige man uit Hattem. De twee kregen een woordenwisseling met elkaar over een aanrijding. De 46-jarige man raakte hierbij gewond aan zijn hoofd en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

De politie kreeg omstreeks 11:00 uur de melding van de mishandeling. De 18-jarige kwam verhaal halen bij de woning van de man in Hattem over een aanrijding. De twee mannen kregen onenigheid met elkaar waarbij over en weer klappen zijn uitgedeeld. De 18-jarige sloeg de man met een steen op zijn hoofd waardoor hij gewond raakte. De Elburger is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor nader verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De 46-jarige man moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

1 Reacties op dit bericht

  1. leon Says:

    wij hattemers zijn niet meer veilig

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links