background

GHB-gebruiker aangehouden in Hattem

Geplaatst op 11 februari 2012 door ADMIN

HATTEM – Vrijdagochtend 10 februari heeft de politie een 21-jarige man uit Heerde aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van harddrugs.

De politie ontving rond 11:00 uur een melding over de man, die aan de Grote Gracht op een bankje zou zitten. De jongen viel op door zijn wilde gedrag, zijn geschreeuw naar voorbijgangers en het feit dat hij op blote voeten liep. De politie ging ter plaatse en trof dejongeman aan. Het was de agenten bekend dat de 21-jarige GHB gebruikte. De Heerdenaar probeerde er nog vandoor te gaan en gooide vlak voor zijn aanhouding twee flesjes met een doorzichtige vloeistof en een zakje hennep van zich af. Vanwege het agressieve gedrag van de man, moest hij door de politie naar de grond worden gewerkt en worden geboeid, om hem naar het politiebureau te kunnen brengen. De drugs zijn in beslag genomen.

In overleg met de crisisdienst en het eigen zorgkader van de 21-jarige, is hij ’s middags overgedragen aan zijn familie en arts. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op wegens harddrugsbezit.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links