background

Opnieuw getuigenoproep grote brand pizzeria

Geplaatst op 14 februari 2012 door ADMIN

HEERDE – De politie is opnieuw op zoek naar getuigen in verband met het onderzoek naar de brand in een pizzeria aan de Bonenburgerlaan in Heerde op zondag 6 juni 2011. Aanleiding voor de oproep is nieuwe informatie die bij de politie binnenkwam.

De politie kreeg destijds ’s nachts rond 01.50 uur een melding dat buurtbewoners vreemde geluiden hoorden bij de pizzeria. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat er brand was uitgebroken. De brand was overgeslagen naar naastgelegen panden, die ook forse schade opliepen. Diverse omwonenden waren zelf al hun woning uitgekomen, of zijn verzocht dit te doen.

Getuigen
Getuigen hadden kort voor de brand mensen zien weglopen bij de pizzeria. Ook is gezien dat er na het uitbreken van de brand een auto met hoge snelheid wegreed. De politie heeft een onderzoek ingesteld maar dat leidde nog niet tot de aanhouding van verdachten.

Nieuwe informatie
De politie heeft gedurende het onderzoek nieuwe informatie binnengekregen. Naar aanleiding van deze nieuwe informatie zoekt de politie getuigen die meer weten over de verdachte personen die na de brand wegrenden. Ook zoekt de recherche getuigen die meer kunnen vertellen over de auto die hard wegreed. Mogelijk was dat een Volkswagen.

Tips
Mensen die informatie over de zaak hebben of getuigen die zich toch nog iets herinneren worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). De politie benadrukt dat elk detail, hoe onbelangrijk het ook lijkt, voor het onderzoek van belang kan zijn.

Klik hier voor foto’s en video’s

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links