background

Portemonnee gestolen bij auto-inbraak Zandkamp

Geplaatst op 28 februari 2012 door ADMIN

HATTEM – In de nacht van zondag op maandag 27 februari is er ingebroken in een auto aan de Zandkamp in Hattem. Bij de inbraak werd een portemonnee met inhoud gestolen.

De eigenaar had de auto afgesloten achterlaten voor een woning aan de Zandkamp in Hattem. Bij terugkomst bleek dat er een autodeur open was en dat er een portemonnee was gestolen. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak.

De politie doet onder de noemer ‘Niets erin, niets eruit!’ met regelmaat een dringend beroep op autobezitters om geen waardevolle spullen in auto’s achter te laten. Ook niet verstopt in de auto, want autokrakers weten precies waar ze moeten zoeken. De politie adviseert bijvoorbeeld om dashboardkastjes open te laten staan, om te laten zien dat de eigenaar van de auto preventieve maatregelen heeft

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links