background

Supermarktpersoneel betrapt winkeldief bij het stelen van tandpasta

Geplaatst op 29 februari 2012 door ADMIN

HATTEM – De politie heeft dinsdag in Hattem een 23-jarige man uit Roemenië verhoord over een winkeldiefstal. De man wordt ervan verdacht dat hij ruim 20 tubes tandpasta gestolen heeft uit een supermarkt aan de Vechtstraat in Hattem.

Medewerkers van de supermarkt zagen rond 11:45 uur de Roemeen in de winkel tubes tandpasta in zijn winkelmand doen. Even later zagen zij de man met een leeg mandje bij de kassa verschijnen. Toen de medewerkers de man hierop aanspraken probeerde hij er vandoor te gaan, waarbij meerdere tubes tandpasta uit zijn kleding vielen. De medewerkers wisten de Roemeen staande te houden. De politie heeft de Roemeen opgepakt en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

1 Reacties op dit bericht

  1. Hond Says:

    WOEF WOEF woef

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links