background

Lichaam jongeman(19) aangetroffen Kazerweg Wapenveld

Geplaatst op 11 maart 2012 door ADMIN

WAPENVELD- Zondagochtend 11 maart is een stoffelijk overschot aangetroffen van een 19 jarige jongeman aan de Kazerweg in Wapenveld. De politie doet op dit moment onderzoek naar de dood van de jongen.

Het zou gaan om een jongen uit Wapenveld. Zijn ouders troffen het stoffelijk overschot aan in een weiland achter de schuur van het ouwelijk huis. Na het aantreffen van het lichaam alarmeerde zij de hulpdiensten. De politie onderzoekt of het om een misdrijf gaat. Door middel van speurhonden is er gezocht naar mogelijke sporen die meer duidelijkheid geven over de dood van de jongen. De Politie heeft door middel van een helikopter luchtopnames gemaakt van de omgeving. De politie heeft een zogeheten Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd om de zaak verder te onderzoeken De politie hoopt binnen 24 uur meer informatie te geven over de dood van de jongen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links