background

Voorlichting over woninginbraak in Hattem

Geplaatst op 07 maart 2012 door ADMIN

HATTEM – Afgelopen maanden zijn er veel inbraken gepleegd in gemeente Hattem. Ook over het toepassen van de babbeltruc kwam voorbij. Om inwoners van Hattem voor te lichten hoe men inbraken kan overkomen wordt er op 23 maart een voorlichtingsmiddag over ‘veiligheid in en om ons huis’ gegeven.

De informatiebijeenkomst word georganiseerd door de samenwerkende ouderenbonden, samen met de wijk agent, stichting Welzijn Hattem, Triada Woondiensten en Gemeente Hattem. Een deskundige zal informatie delen om woninginbraken te voorkomen. De wijkagent zal hier op ingaan, en wat de politie hier aan doet. Een medewerken van Triada zal vertellen hoe zijn al woonorganisatie de wijken leefbaar en dus veilig houden. Vanuit Gemeente Hattem al er vertel worden wat de gemeente doet aan het voorkomen van inbraak. Ook personenalarmering kan het gevoel van veiligheid bevorderen. Onder meer hierover zal Stichting Welzijn Hattem vertellen.

U bent van harte uitgenodigd op vrijdagmiddag 23 maart van 14.30 tot 17.00 uur in de grote zaal van Hanzeheerd de Bongerd in Hattem

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links