background

Hattemer betrokken bij ongeval op de A1 bij Hoogland

Geplaatst op 27 april 2012 door ADMIN

HOOGLAND/HATTEM – Drie auto’s zijn donderdagochtend op elkaar gebotst op de Rijksweg A1 in Hoogland. Twee inzittenden werden naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 08.10 uur zag een 53-jarige automobiliste uit Hattem dat het verkeer in een file stond, remde en kwam tot stilstand. Een achter haar rijdende 54-jarige automobilist uit Amsterdam remde eveneens, maar een daarachter rijdende 31-jarige automobilist uit Angeren zag dit te laat. Hij botste tegen de Amsterdammer, die daardoor op de auto van de Hattemse werd gedrukt.
Bij de Amsterdammer zaten een 21-jarige vrouw uit Zwolle en een 53-jarige vrouw uit Apeldoorn. Beide vrouwen klaagden over pijn in hun nek. Zij werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en mochten na onderzoek het ziekenhuis verlaten.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links