background

Lichaam vermiste visser gevonden in de Waa Hattem

Geplaatst op 30 juni 2012 door ADMIN

HATTEM – Zaterdagmiddag zijn de brandweer en politie een zoekaktie opgestart naar een 38-jarige man uit Hattem. Buurtbewoners waarschuwde rond half twee de politie omdat deze sportvisser bij de Waa in Hattem spoorloos verdwenen was.

De man zou vrijdagavond ook al gezien zijn bij zijn vis plek aan de Waa. Buurtbewoners zagen hem daar iets drinken. Een groot gedeelde van zijn vismaterialen lagen zaterdagmiddag langs het water, ook zijn mobiele telefoon en rookwaar. Ook zouden de deuren van de woning en auto, iets verderop open hebben gestaan. De familie van de visser heeft aangifte gedaan van vermissing.

De politie heeft met een helikopter gezocht naar de man. Zover bekend leverde dat niet op. De politiehond heeft vlak bij de vis plek van de man iets geroken, waardoor de brandweer uit Heerde te water gingen. Zij troffen de man niet aan.

In verband met het onderzoek kan de politie niet veel informatie kwijt. Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. De politie sluit een misdrijf niet uit.

Zondag
Zondag is de politie doorgegaan met de zoektocht naar de vermiste visser. de politie is het water opgaan met twee bootjes met sonarapparatuur aan boord.

UPDATE:
Een lichaam van een man is aangetroffen in de Waa. De politie bevestigt dat het om de vermiste 38-jarige visser gaat. Duikers hebben het lichaam van de man om drie uur uit het water gehaald. De politie geeft aan dat zij niet vermoeden het niet om een misdrijf gaat.

20120630-160302.jpg

1 Reacties op dit bericht

  1. Erwin K. Says:

    Wat erg dat dit moest gebeuren.
    Ik kende hem persoonlijk ook goed.
    Heel veel sterkte gewenst voor de familie en vrienden.

    MVG Erwin.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links