background

Kijkdag gevonden fietsen gemeente Hattem

Geplaatst op 03 juli 2012 door ADMIN

HATTEM – De gemeente Hattem houdt woensdag 11 juli een fietskijkdag. Iedereen die een fiets is kwijtgeraakt kan tussen 14.30 en 15.30 uur komen kijken of de vermiste fiets in de parkeergarage aan de Stadslaan/Koestraat staat.

De kijkdag is uitsluitend bedoeld voor degenen die aangifte hebben gedaan bij de politie. Mensen die hun fiets kwijt zijn, kunnen tijdens de kijkdag op vertoon van een proces-verbaal, aankoopbewijs van de fiets en/of de fietssleutel de parkeergarage bezoeken. U dient een geldig legitimatiebewijs te tonen. Medewerkers van de buitendienst begeleiden bezoekers ter plekke bij het zoeken naar hun fiets. Een afspraak maken is niet nodig.

Als u niet in de gelegenheid bent om deze middag te komen, kunt u gedurende een week hierna een afspraak maken met de buitendienst, (038)-443 16 16, om te kijken of uw fiets erbij staat.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links