background

Man springt in de IJssel na achtervolging Politie

Geplaatst op 03 juli 2012 door ADMIN

ZWOLLE/HATTEM – Dinsdagmiddag is een man in de IJssel gesprongen toen hij op de vlucht was voor de politie. De man probeerde aan de politie te ontkomen door naar de overkant te zwemmen. De brandweer en politie zijn opzoek gegaan naar de man. De man in inmiddels aangehouden

De man was door de spoorwegpolitie gecontroleerd. Tijdens deze controle bleek dat de man 88 dagen gevangenisstraf open had staan. De man was tijdens zijn vluchtpoging ongezien naar de andere kant van de IJssel gezwommen. Met behulp van een flink aantal agent en honden is de man aangehouden. Ook de politiehelikopter is ingezet maar kwam net overvliegen toen de man aangehouden was.

Volgens verschillende bronnen is de man vanaf de Hanzeboog de IJssel in gesprongen. Of dit klopt is niet duidelijk.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links