background

Mislukte babbeltruc aan de Geldersedijk in Hattem

Geplaatst op 10 juli 2012 door ADMIN

HATTEM – De politie onderzoekt een babbeltruc, die op maandag 9 juli heeft plaatsgevonden in een woning op de Geldersedijk in Hattem. Een man kwam met een smoesje een woning binnen en was geïnteresseerd in sieraden. Hij ging er zonder buit vandoor.

Rond 14.15 uur meldde zich een onbekende man bij de eigenaar van een woning. De man kwam met een smoes binnen. Hij gaf aan dat er een gaslek in de woning moest zitten. Eenmaal binnen was hij geïnteresseerd in sieraden. Toen de bewoner deze niet had, ging hij er vandoor. De bewoner vertrouwde het niet en belde de politie. Agenten hebben in de omgeving naar de man gezocht maar hebben hem niet gevonden. Het signalement: het was een blanke man tussen de 30 en 40 jaar oud, ongeveer 1.90m lang een heeft een normaal postuur. Hij heeft donkerblond kort stekelig haar en droeg een grijs colbert. Mensen die deze man gezien hebben worden opgeroepen te bellen met 0900-8844.

De politie waarschuwt voor dergelijke brutale diefstallen waarvan meestal ouderen de dupe worden. Heeft u ouders of familieleden op leeftijd, breng dit onderwerp dan ter sprake.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links