background

Meisjes pinnen met gestolen pinpas in Hattem

Geplaatst op 29 augustus 2012 door ADMIN

HATTEM/HEINO – Deze meisjes worden ervan verdacht dat zij op donderdag 28 juni in een supermarkt de pincode hebben afgekeken van een 87-jarige man en hem vervolgens buiten de supermarkt van zijn bankpas hebben beroofd. Vervolgens hebben de verdachten bij meerdere banken in Hattem en Heino een groot geldbedrag van de rekening van de gedupeerde man gehaald. Wie herkent ze?

De 87-jarige man deed die donderdagmiddag zijn boodschappen in een supermarkt aan de Kleine Gracht in Hattem. Op beveiligingsbeelden van de supermarkt is te zien hoe een meisje met hoofddoek bij het pinnen de pincode van de bejaarde man afkijkt. Nadat de man gepind heeft, loopt het meisje samen met een ander meisje met hoofddoek naar buiten, waar ze hun slachtoffer opwachten.
Uit de verklaringen van de bejaarde man blijkt, dat de twee meisjes hem op de parkeerplaats met een smoes hebben aangesproken, en hierbij waarschijnlijk kans hebben gezien zijn bankpas te stelen.
Later die middag ontdekt de man de diefstal en blokkeert zijn pas. Maar helaas blijken de meisjes hun slag al te hebben geslagen. Er is in totaal een fors geldbedrag gepind bij diverse geldautomaten in Hattem en Heino.
Op de pinbeelden zijn de meisjes te zien als ze pinnen in Hattem en Heino.
De politie onderzoekt deze brutale diefstal en is erg benieuwd of iemand de meisjes herkent. Tips kunt u doorgeven door de politie te bellen via 0900-8844.

Klik hier voor meer foto’s

20120829-104934.jpg

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links