background

Personenauto gestolen door verstopte huissleutels

Geplaatst op 30 augustus 2012 door ADMIN

HATTEM – Op woensdagavond 29 augustus heeft er een autodiefstal plaatsgevonden nadat de dieven de sleutel van de woning aan de Lijsterbeslaan in Hattem hadden gevonden. In de woning zijn autosleutels gevonden, waarna een grijze Volvo is gestolen.

Men is de woning binnen nadat men de verstopte huissleutel had gevonden. Vervolgens vonden de dieven de autosleutels en gingen er met een grijze Volvo V70, met het kenteken 52-NDR-3 vandoor. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844. De auto staat als gesloten gesignaleerd.

De politie adviseert om nooit huissleutels onder bloempotten, matten of een spijker in een schuur te verbergen. Dieven kennen deze plekjes ook.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links