background

18-jarige jongen aangehouden voor brandstichting

Geplaatst op 10 september 2012 door ADMIN

HATTEM – Een 18-jarige jongen uit Hattem is zondag 9 september aangehouden op verdenking van brandstichting in een weiland aan het Hertog Willempad in Hattem. Ongeveer 1600 vierkante meter weiland brandde zondagmiddag af.

Hulpdiensten kregen omstreeks 14.20 uur de melding dat er brand woedde in een weiland aan het Hertog Willempad. De brandweer heeft de brand geblust. Volgens getuigen was de jongen uit Hattem bij de brandstichting betrokken. Omdat de jongen nog ter plaatse aanwezig was, konden agenten hem direct aanhouden. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde dat hij voor de gezelligheid een vuurtje wilde maken, maar dat het uit de hand liep. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de zaak verder en maakt proces-verbaal op.

Klik hier voor foto’s

buitenbrand-t-kleine-veer-144

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links