background

Getuigenoproep: Aanrijding automobilist scooterrijder Apeldoornseweg Hattem

Geplaatst op 19 september 2012 door ADMIN

HATTEM – Op maandagmorgen 17 september heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een nog onbekende automobilist en een 17-jarige bromfietser uit Epe. Er was alleen sprake van materiële schade. De politie is op zoek naar de automobilist, die bij het ongeval betrokken was.

De aanrijding vond maandagmorgen tussen 9.00 en 9.15 uur plaats. De bromfietser reed over het fietspad van de Apeldoornseweg en reed richting Hattem toen de bestuurder rijdend uit de Konijnenbergweg kwam om de Apeldoornseweg op te rijden.
De automobilist zag daarbij de bromfietser over het hoofd en ze kwamen daardoor met elkaar in botsing. Er raakte niemand gewond. De automobilist zou later die dag contact opnemen met de bromfietser om de schade af te wikkelen. Maar dat heeft hij tot op heden nog niet gedaan.

Daarom is de politie op zoek naar de automobilist en getuigen van de aanrijding. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844.

1 Reacties op dit bericht

  1. Edwin Says:

    Een goeie tip voor iedereen! Altijd beide gegevens noteren. Als dat niet mogelijk is, dan het kenteken want zo zie je maar weer.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links