background

Verdachte aangehouden bij buitenbrand ’t Kleine Veer Hattem

Geplaatst op 09 september 2012 door ADMIN

HATTEM – Zondagmiddag is een jongeman aangehouden nadat hij een brand had veroorzaakt in een weiland ter hoogte van het  ’t Kleine Veer in Hattem.  De brandweer heeft drie voertuigen ingezet om de brand te bestrijden.

Bij de meldkamer kwam een melding van een kleine buitenbrand binnen. De brand breidde zich snel uit tot een vrij grote brand. Een weiland ter grote van een voetbalveld vatte vlam. De brandweer kwam ter plaatse met een blusvoertuigen en een waterwagen. Al snel is een tweede blusvoertuig ingezet om de brand vanaf de andere zijde te bestrijden. De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. De politie heeft een jongeman aangehouden. Door hem zou het vuur zijn ontstaan.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links