background

‘Vermiste’ visser meldt zich bij de politie

Geplaatst op 13 september 2012 door ADMIN

ZWOLLE/HATTEM – De eigenaar van de visspullen die maandag gevonden werden in de omgeving van de Hanzeboog heeft zich woensdag gemeld bij de politie. De 48-jarige Zwollenaar had zijn maandag zijn spullen achter gelaten nadat hij zondagavond was gaan vissen met vrienden.

Een passant vond niet veel later na het vetrek van de man allerlei visgerei langs het water en waarschuwde de politie. De politie heeft direct een zoekactie op touw gezet, waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet. De kosten van de zoekaktie kunnen niet verhaald worden op de visser, omdat de politie uit eigen initiatief de actie opstartte.

Klik hier voor eerdere berichten.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links