background

Zoektocht naar mogelijk vermist persoon in de IJssel

Geplaatst op 11 september 2012 door ADMIN

ZWOLLE/HATTEM – De politie is maandagmiddag vanaf drie uur opzoek gegaan naar een mogelijk vermiste visser. De politie is aan het zoeken in de buurt van de Hanzeboog.

Een passant vond aan de Zwolse kant van de brug een aantal onbeheerde vismaterialen. Omdat het is waar de eigenaar is bestaat de kans dat deze te water is geraakt. De politie zoek vanaf de wal en op het water met onder andere een politiehelikopter. Deze beschikt over een warmtebeeldcamera waardoor warmte bronnen makkelijker te vinden zijn. Op dit moment is er geen duidelijkheid over de eigenaar van de visspullen.

’s Avonds had de politie nog geen idee wie de eigenaar van de visspullen was. Dinsdag is de politie verder gegaan met zoeken. De politie is niet meer actief opzoek naar de visser, maar richt zich op de herkomst van de visspullen.

Als u weet van wie deze visspullen zijn of meer informatie heeft kunt u bellen met 0900-8844.

20120911-152041.jpg

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links