background

Benzinedief botst met gestolen auto tegen boom langs de Apeldoornseweg Hattem

Geplaatst op 05 oktober 2012 door ADMIN

HATTEM/KLARENBEEK – Een 22-jarige man uit Tzumarrum (Fr.) is in de nacht van donderdag op vrijdag 5 oktober aangehouden, voor diefstal van benzine bij een tankstation aan de A50 bij Klarenbeek. Gewaarschuwde agenten achtervolgden de verdachte, die in Hattem met zijn auto tegen een boom botste. De auto waarin hij reed bleek te zijn gestolen.

De politie kreeg rond 01.45 uur de melding dat de man bij een tankstation aan de A50 had getankt en vervolgens was weggereden zonder te betalen. Kort na de melding troffen gewaarschuwde agenten de auto aan in Hattem. De verdachte automobilist negeerde het stopteken en de agenten zetten een achtervolging in. De achtervolging duurde niet lang, want op de Apeldoornseweg in Hattem botste de verdachte met zijn auto tegen een boom. Hierdoor konden de agenten de verdachte overmeesteren.

De Fries is aangehouden, maar voor controle eerst overgebracht naar het ziekenhuis. Hij raakte lichtgewond. Van de verdachte is een bloedproef afgenomen, om na te gaan of hij tijdens het rijden onder invloed was van alcohol. Het resultaat hiervan is pas over enige tijd bekend.

Na behandeling in het ziekenhuis is de verdachte ingesloten op het politiebureau voor verhoor. De gestolen auto waarin de verdachte reed, raakte zwaar beschadigd door de botsing en is afgesleept. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op tegen de Fries.

De oorspronkelijke eigenaresse van de gestolen auto, een jonge vrouw, houd een nare bijsmaak over aan dit incident. Voor deze ‘droomauto’ heeft zij en flinke tijd gespaard. De verzekering dekt de schade niet en ook de sleepkosten zijn voor haar rekening.

3 Reacties op dit bericht

  1. Roos Says:

    Dit is de gestolen auto van onze dochter,het was haar droomauto waar ze hard voor gespaard had,hij was WA verzekerd dus ……… Jammer dat er zulke mensen bestaan die dit een ander aan doen en jammer dat onze dochter ook nog de sleepkosten voor haar rekening krijgt.

  2. Arno Says:

    Lijkt mij toch dat de kosten op die kerel verhaald gaan worden? Of is die man weer zielig en mag dat niet in NL?

  3. Roos Says:

    Kosten moeten inderdaad op die kerel verhaald worden maar van iemand die geen geld heeft kan ook geen geld verwacht worden.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links