background

Eerder vermiste 17-jarige jongen is gevonden

Geplaatst op 22 oktober 2012 door ADMIN

HATTEM – De eerder vermiste 17-jarige jongen is woensdag 17 oktober gevonden. De jongen was maandag 15 oktober weggelopen van huis. De politie heeft die zelfde dag een Burgernet actie opgezet die helaas enkele uren later eindigde zonder resultaat.

Aanmelden voor Burgernet?

U kunt als Burgernetdeelnemer een actieve bijdrage leveren aan de veiligheid van uw buurt. De proef heeft bewezen dat het betrekken van burgers bij veiligheid in hun wijk zichtbaar bijdraagt aan het vergroten van de kans op de heterdaad opsporing van verdachte of het terugvinden van vermiste personen. Hoe meer deelnemers aan Burgernet, hoe groter de kans dat gemeente, politie en burgers samen verdachte en vermiste personen opsporen, waardoor de veiligheid in uw buurt wordt verhoogd.

Artikel: 17-jarige jongen vermist, weggelopen vanaf IJsselstraat Hattem

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links