background

Hattemer maakt amok op politiebureau

Geplaatst op 26 oktober 2012 door ADMIN

HATTEM/ZWOLLE – Een 25-jarige inwoner uit Hattem is op vrijdagmorgenvroeg 26 oktober in het politiebureau aan de Koggelaan aangehouden voor belediging en zware mishandeling.

De verdachte kwam aan het bureau om een aan het bureau verblijvende vriend op te halen. Hij gedroeg zich buitengewoon recalcitrant. Toen hem gesommeerd werd het gebouw te verlaten beledigde hij de aanwezige politiemensen door ze uit te schelden voor vieze kankerlijers. In verband met een zware mishandeling op de afgelopen avond werden camerabeelden uitgekeken. Hierop werd de aangehouden verdachte herkend, als degene die een kopstoot had uitgedeeld waarbij een 42-jarige inwoner uit Hattem gewond raakte aan zijn neus. Het slachtoffer deed daarvan aangifte. Tegen de verdachte zal een proces-verbaal worden opgemaakt voor zowel de belediging als de zware mishandeling.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links