background

Politie zoekt getuigen van mishandeling op de Apeldoornseweg in Hattem

Geplaatst op 09 oktober 2012 door ADMIN

HATTEM – In de nacht van zaterdag op zondag 7 oktober is een 16-jarige jongen uit Wapenveld mishandeld door een nog onbekende man. Hij werd zonder aanleiding geslagen op de Apeldoornseweg in Hattem.

De jongen fietste rond 03.45 op de Apeldoornseweg toen een onbekende man uit tegenovergestelde richting kwam fietsen. De man stapte van zijn fiets af en bleef op de weg staan. De 16-jarige fietste langs hem en kreeg om onbekende reden een harde klap in zijn gezicht. Toen de man hem nog een keer sloeg, zag hij zich genoodzaakt om zichzelf te verdedigen. Hierna kon hij wegfietsen. Later is de jongen nog terug gegaan met een familielid, maar de man was al weg. De politie wil graag weten wie deze man is. Hij is blank, tussen 1.80 meter en 1.90 meter lang en heeft een gezet postuur. Hij had kort zwart haar en droeg een gouden ring in zijn linkeroor. De man had een spijkerbroek en zwarte sportschoenen aan. Ook droeg hij een groene stoffen jas met capuchon. Hij fietste op een rode damesfiets. Kent u deze man of heeft u het voorval gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links