background

Hattem(22) veroordeeld voor zware mishandeling

Geplaatst op 12 november 2012 door ADMIN

HATTEM/ZUTPHEN – Een 22-jarige man uit Hattem is maandag 12 november veroordeeld tot vijftig uur werkstraf. De man was ruim anderhalf jaar geleden betrokken bij een mishandeling in Hattem.

De man moet eveneens 1055 euro betalen aan het slachtoffer als schadevergoeding. Het OM (Openbaar Ministerie) had naast de werkstraf ook een voorwaardelijke celstraf geëist, de rechter ging hier niet in mee. De 22-jarige man heeft ruim anderhalf jaar geleden met zijn broertje betrokken bij een zware mishandeling. De rechter acht het niet bewezen dat dit gebeurd is met een ijzeren staaf. Het slachtoffer raakte door de mishandeling gewond aan zijn hoofd en rug. Het jongere broertje van de man is al eerder veroordeeld. Klik hier

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links