background

Hattemer aangehouden met inbrekerswerktuig

Geplaatst op 03 november 2012 door ADMIN

HATTEM – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Hattem een 26-jarige inwoner van Hattem aangehouden omdat hij in het bezit was van inbrekerswerktuig.

Rond 02.40 uur werd bij de politie gemeld dat op de Hendrikjesweg in Hattem twee personen met zaklampen in geparkeerde auto’s schenen. Agenten troffen de mannen aan. Zij zijn aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van inbrekerswerktuig. Uit een eerste onderzoek bleek dat één van de mannen een 26-jarige inwoner van Hattem, daadwerkelijk in het bezit was van voorwerpen om autoportieren te openen. Hij is ingesloten voor nader verhoor. De tweede man had geen inbrekerswerktuig bij zich. Hij is in vrijheid gesteld. In de omgeving van de Hendrikjesweg werden geen auto’s met braakschade aangetroffen.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links