background

Herfststorm zorgt voor omgewaaide bomen in Hattem

Geplaatst op 25 november 2012 door ADMIN

HATTEM – Zondag raasde een flinke herfststorm over een grootste gedeelde van Nederland. De storm zorgde voor diverse omgewaaide bomen in Hattem. De Hattemse brandweer moest twee maal uitrukken een omgewaaide bomen op te ruimen.

Aan het begin van de ochtend kwamen er bij de meldkamer in Apeldoorn tientallen telefoontjes binnen van omgewaaide bomen en loshangende takken. Wanneer een boom de weg blokkeerde of loshangende takken voor een gevaarlijke situatie zorgende werd de brandweer ingezet.

De Hattemse brandweer werd rond twaalf uur gealarmeerd omdat een kleine boom in een voortuin aan de Hessenweg was omgewaaid. De boom hing over het voetpad. Halverwege de middag ontving de brandweer een tweede melding; ditmaal aan de Prinses Irenelaan. Een groot gedeelte van dode boom was afgebroken en blokkeerde de rijbaan. De brandweer heeft in beide gevallen de weg vrij gemaakt.

20121125-230124.jpg

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links