background

Licht gewonden bij kopstaart aanrijding Zuiderzeestraatweg Wezep

Geplaatst op 05 november 2012 door ADMIN

WEZEP – Bij een kopstaart aanrijding zijn twee mensen licht gewond geraakt. Het ongeval vond plaats om tien over half vijf plaats op de Zuiderzeestraatweg ter hoogte van de kruising met de Veluwelaan. De inzittenden van de voorste auto hadden last van hun nek.

Brandweer Hattemerbroek was snel ter plaatse, tevens was er een traumahelikopter gealarmeerd. Inzet van het MMT (Mobiel Medisch Team) was echter niet nodig. De groene Volkswagen Vento botste achterop de zwarte Volkswagen Polo. Door de klap kregen de inzittenden van de Polo last van hun nek en zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Er was geen sprake van ernstig letsel.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links