background

Man ernstig gewond na raken stroomkabel in Epe

Geplaatst op 01 november 2012 door ADMIN

EPE – Donderdagmiddag is een man in ernstig gewond geraakt na dat hij een stroomkabel had geraakt in een tuin. Het MMT (Mobiel Medisch Team) van de ambulancedienst is per traumahelikopter te plaatse gekomen om de man ter plaatse te behandelen.

De man raakte de stroomkabel tijdens graafwerkzaamheden bij een woning aan de Kerkstraat in Epe. Door het raken van de kabel kwam de man onder stroom te staan. De centralist op de meldkamer heeft direct diverse ambulance eenheden gealarmeerd waaronder een traumahelikopter.

Naast de gealarmeerde ambulance eenheden zijn diverse politie en brandweer eenheden kwamen ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links