background

Brandstichting in leeg trafohuisje Populierenlaan

Geplaatst op 29 december 2012 door ADMIN

HATTEM – Zaterdagmiddag om vijf uur is een trafohuisje in brand gestoken aan de Populierenlaan in Hattem. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om de brand te blussen. Het trafohuisje is al enkele jaren niet meer in gebruik.

Bijna elk jaar rond de jaarwisseling is het raak, en vliegt het trafohuisje aan de Populierenlaan in Hattem in brand. Al enkele weken voor de jaarwisseling  ligt het huisje vol met afval zoals: meubels, televisie’s en ander huishoudelijk afval.

In het trafohuisje stonden diverse meubels in brand, de brandweer heeft onder andere een bank uit het huisje gehaald. Waarschijnlijk is het huisje (met vuurwerk) in brand gestoken? Heeft u iets gezien? Bel dan 0900-8844

Foto’s volgen z.s.m

1 Reacties op dit bericht

  1. Berend Says:

    Als dit trafohuisje toch al jaren geen dienst doet, haal het dan weg. Is er weer een probleem opgelost en hoeft de brandweer niet uitterukken. Scheelt ook weer in de kosten!!!!!!!

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links