background

Inbrakenpiek tijdens kerst op Noordwest-Veluwe

Geplaatst op 26 december 2012 door ADMIN

REGIO – Op eerste kerstdag zijn er acht woninginbraken en één poging inbraak vanuit de Noordwest-Veluwe gemeld bij de politie. Dat is duidelijk meer dan op een doorsnee dinsdag. Ook inbrekers weten dat de kerstdagen bij uitstek dagen zijn dat mensen op familiebezoek gaan, en langere tijd van huis zijn, en maken misbruik.

De inbraken vonden op 25 december plaats aan de Kostersland in Ermelo, de Marmerstraat in ’t Harde, de Veerstraat en Drs. K. Baasweg in Heerde, de Hessenweg in Hattem en de Allendelaan in Epe. Ook zijn inbraken gemeld aan de Wethouder van Olstweg in Nunspeet en de Goudenregenstraat in Wezep die 24 of 25 december hebben plaatsgevonden. Aan de Terpweg in Heerde was op kerstavond, 24 december, sprake van een poging woninginbraak, maar is men niet binnen geweest.

De politie onderzoekt de inbraken en is op zoek naar getuigen. De politie vraagt mensen die in de omgeving van de inbraken iets verdachts gezien hebben om te bellen met de politie via 0900-8844. Meer informatie en preventietips vindt u hier.

3 Reacties op dit bericht

  1. mister l Says:

    Kun je lang wachten er ziet nooit iemand wat

  2. Rutger Pruis Says:

    Heb zelf diverse keren 112 mogen bellen voor een verdachte situatie.

  3. mister l Says:

    Ja jonge goed zo

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links