background

Man aangehouden voor ernstige mishandeling in Hattem

Geplaatst op 09 december 2012 door ADMIN

HATTEM – De politie onderzoekt de ernstige mishandeling van een 39-jarige vrouw in Hattem. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag 9 december op Hessenweg. Haar vriend is aangehouden.

Surveillerende agenten reden even na middernacht op de Hessenweg en zagen iemand zwaaiend op de weg staan. Even verderop lag een vrouw naast een fiets. Zij vertelde dat zij met haar fiets was gevallen en geen gevoel meer in haar onderlichaam had. De vrouw werd gestabiliseerd in afwachting van de komst van een ambulance. Deze bracht haar naar het ziekenhuis in Zwolle. Al snel werd duidelijk dat het niet om een eenvoudige valpartij ging, maar dat haar vriend tegen haar fiets had getrapt en zij hierdoor onderuit was gegaan. De 39-jarige vriend werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het onderzoek wordt voortgezet.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links