background

Vrachtwagenchauffeur gezocht na aanrijding op de A28

Geplaatst op 05 december 2012 door ADMIN

HATTEM – De politie onderzoekt een ongeval dat op dinsdag 4 december heeft plaatsgevonden op de A28 ter hoogte van Hattem. Hierbij is een 68-jarige automobiliste uit Kampen van de weg geraakt na een ongeluk met een witte vrachtwagen.

De vrouw reed op de snelweg, toen een vrachtwagen voor haar plotseling van rijbaan wisselde. De automobiliste kon niet zo snel uitwijken, waardoor zij met haar auto tussen de vangrail en de vrachtwagen terechtkwam. Haar auto raakte hierbij flink beschadigd. De vrachtwagenchauffeur reed door. De politie onderzoekt dit ongeval en verzoekt de vrachtwagenchauffeur zich te melden via 0900-8844. Ook getuigen van dit ongeval kunnen via dit telefoonnummer contact opnemen met de politie.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links