background

Agenten gewond bij aanhouding broers

Geplaatst op 29 december 2012 door ADMIN

HATTEM – Twee agenten hebben diverse verwondingen opgelopen toen zij op zaterdag 29 december in Hattem twee broers (21 en 25 jaar) uit Wezep wilden aanhouden voor bedreiging en vernieling. Het duo verzette zich hevig en de agenten hebben zich na afloop onder doktersbehandeling moeten stellen.

De politie werd rond 10.10 uur gebeld, dat er iemand in een supermarkt in Hattem was bedreigd. Getuigen meldden even later, dat de auto van het slachtoffer op de parkeerplaats aan de Kleine Gracht beschadigd was. Er was een deuk ingetrapt en een spiegel vernield.

Agenten gingen op zoek naar de verdachten en troffen hen even later in een auto aan. Bij de aanhouding verzette het uit Wezep afkomstige duo zich dusdanig gewelddadig, dat de politie zelfs pepperspray gebruikte om hen onder bedwang te krijgen. Beide mannen zijn overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn waar zij zijn ingesloten (in verzekering gesteld).

Twee van de drie agenten moesten zich met kneuzingen en een hoofdwond onder doktersbehandeling stellen. De politie onderzoekt de aanleiding en maakt proces-verbaal op. Getuigen wordt verzocht contact met de politie op te nemen via 0900 – 8844.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links