background

Man uit Hattem geslagen door horecabezoeker

Geplaatst op 27 januari 2013 door ADMIN

ZWOLLE/HATTEM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 27 januari een 27-jarige man aangehouden omdat hij twee andere horecabezoekers op hun gezicht had geslagen. Dat gebeurde in een uitgaansgelegenheid in het centrum van Zwolle. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Twee bezoekers van een uitgaansgelegenheid aan de Grote Markt deden in de nacht van zaterdag op zondag aangifte tegen een 27-jarige man zonder vaste woonplaats. Beiden verklaren uit het niets door de man geslagen te zijn. Eén van hen terwijl hij aan de bar zat, en de ander terwijl hij langs de man heen naar het toilet liep.

De portier van de uitgaansgelegenheid droeg de verdachte over aan de politie. Die heeft de man overgebracht naar het politiebureau, waar hij de nacht in de cel heeft doorgebracht. Hij wordt vandaag, zondag, verhoord. Beide slachtoffers liepen door de klappen een bloedneus op en één van hen, een 22-jarige man uit Hattem, is naar de huisartsenpost gegaan om zich te laten behandelen. De politie maakt proces-verbaal op.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links