background

Burgernet ingezet na woninginbraak Rietkamp Hattem

Geplaatst op 13 februari 2013 door ADMIN

HATTEM – Woensdagavond dertien februari heeft een jongeman geprobeerd een inbraak te plegen bij een woning aan de Rietkamp in Hattem. Tijdens de inbraak werd hij gestoord door de bewoner die thuis kwam. De inbreker sloeg op de vlucht.

De politie heeft direct na de inbraak, die plaats vond om iets voor zeven, een Burgernetactie opgezet. Via deze manier hoopte de politie de verdachte van de woninginbraak in de kraag te vatten. De politie kon helaas geen duidelijk signalement van de dader geven. Het zou gaan om een lange man met een bontkraag en een koevoet. De inbreker vluchtte vervolgens in de richting van de Dorpsweg.

De politie is met meerdere eenheden opzoek gegaan naar de inbreker. Ook diverse buurtbewoners, die gealarmeerd waren door de Burgernetoproep hebben geprobeerd de inbreker te vinden. Helaas kon in inbreker niet worden aangehouden. Wel heeft de politie één tip ontvangen. De politie onderzoekt de zaak.

Is er sprake van een verdachte situatie? Aarzel geen moment en bel 0900-8844. Wanneer u denkt dat er sprake is van een misdrijf, bel dan direct 1-1-2.

Aan de burgernetactie hebben 210 mensen deelgenomen.

Beluister spraakmelding I

Beluister spraakmelding II

Aanmelden voor Burgernet? Klik hier.

1 Reacties op dit bericht

  1. thomas Says:

    Jammer dat er geen signalement is! nu is het zoeken naar een speld in een hooiberg.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links