background

Drietal aangehouden voor inbraak Hoopjesweg

Geplaatst op 22 februari 2013 door ADMIN

HATTEM – De politie heeft donderdagavond 21 februari een drietal aangehouden voor inbraak.

De politie had rond 22.15 uur een melding gekregen dat een drietal zich verdacht gedroeg op het fabrieksterrein aan de Hoopjesweg en vermoedelijk bij een pand had ingebroken. Agenten hielden in de buurt een auto staande die aan het doorgegeven omschrijving voldeed.

In de auto werd een aircosysteem aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig is. De drie inzittende van de auto, een 18-jarige, een 20-jarige en een 23-jarige jongeman uit Wapenveld, zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het drietal is voor verder onderzoek ingesloten en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie stelt een onderzoek in.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links