background

Hennepkwekerij in woning Achterstraat Hattem: 180 planten

Geplaatst op 14 februari 2013 door ADMIN

HATTEM – De politie heeft woensdag 13 februari een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Achterstraat in Hattem. De bewoner is aangehouden. In de woning bleek dat er stroom illegaal werd afgetapt. Hierdoor ontstond een zeer brandgevaarlijke situatie.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een anonieme tip. Agenten stelden een onderzoek in en troffen een kwekerij aan in de woning. De hennep was net geoogst. De planten en kwekerijbenodigdheden zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De brandgevaarlijke situatie kwam doordat er op illegale wijze stroom is afgetapt. De woning ligt midden in het centrum van Hattem. De energieleverancier heeft de situatie hersteld en legt waarschijnlijk een naheffing op.
De bewoner is voor nader verhoor en onderzoek ingesloten.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links