background

Hattemer (18) aangehouden voor nep-wapen

Geplaatst op 27 februari 2013 door ADMIN

HATTEM – De politie heeft maandag 27 februari een 18-jarige jongen uit Hattem aangehouden in verband met illegaal wapenbezit. De aanhouding volgde op een melding over het feit dat de jongen gezien was met een wapen in zijn bezit, en ook verklaard zou hebben in de lucht te gaan schieten met het wapen.

De politie neemt een dergelijke melding altijd uitermate serieus en ging met meerdere eenheden ter plaatse. De jongen is aangehouden op de Hessenweg in Hattem. De jongen bleek inderdaad een wapen op zak te hebben. Het wapen, wat een nep-wapen bleek te zijn, is ter plekke door de politie in beslag genomen. Na overleg met justitie kreeg de jongen een taakstraf van 60 uur opgelegd.

2 Reacties op dit bericht

  1. johan Says:

    de verdachte is opgepakt en het bleek om een gas pistool te gaan . hiermee kon niemand worden verwond!
    Hij staat weer op vrije voeten de straf is niet duidelijk . Het ging dus gelukkig niet om een vuurwapen!

  2. Rutger Pruis Says:

    De officier van Justitie heeft de man 60 uur taakstraf opgelegd.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links