background

Kalveren omgekomen bij grote brand in schuur Roodhuizerpad Zwolle

Geplaatst op 17 maart 2013 door ADMIN

ZWOLLE – In de nacht van zaterdag op zondag is een tussenschuur aan de Roodhuizerpad in Zwolle volledig verwoest door een brand. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar een rietgedekte woning. Bij de brand is een onbekend aantal kalveren omgekomen.

De Zwolse brandweer kreeg om tien over twaalf de melding en rukte met groot materieel uit, waaronder een groot watertransport. De brandweer had de brand vrij snel onder controle waardoor de rietgedekte woning gespaard bleef. Een schuur tussen de woning en een grote stal is volledig uitgebrand. Een aantal kalveren hebben de brand niet overleefd, aldus de politie. Om hoeveel kalveren het precies gaat is niet duidelijk. Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk.

Laat een reactie achter

Laatste melding

Links